WORDPRESS ONDERHOUD

JOUW WORDPRESS WEBSITE LATEN ONDERHOUDEN?

Garantie op een website die altijd veilig is en wekelijks wordt geüpdatet? WordPress Onderhoud van GrowthAF biedt jou de mogelijkheid om voor €15,- per maand jouw website compleet te laten onderhouden. Wij controleren wekelijks of jouw website voldoet aan alle kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen wij er direct voor dat jouw website een optimale laadtijd heeft.

Waarom WordPress Onderhoud?

Het onderhouden van jouw WordPress website is erg belangrijk, want dit zorgt ervoor dat de website veilig en up-to-date blijft. WordPress is namelijk niet alleen erg populair onder gebruikers, maar ook onder hackers.

WAT DOEN WIJ OM JOUW SITE TE ONDERHOUDEN?

Het wekelijks updaten van jouw WordPress website. Elke week controleren wij of de website up-to-date is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website ten alle tijden optimaal presteert. Hierbij kan je denken aan het updaten van alle plugins en je thema, maar ook het optimaliseren van de laadtijd van de website. Tot slot ontvang je elke maand een reportage over deze werkzaamheden.

Controle

Wekelijks wordt er een controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen met de website zullen ontstaan. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat jouw website veilig en snel is. Bovendien controleren wij ook of alle functionaliteiten nog goed werken. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date blijft.

Beveiliging

Wekelijks wordt er een controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat er geen problemen met de website zullen ontstaan. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat jouw website veilig en snel is. Bovendien controleren wij ook of alle functionaliteiten nog goed werken. Zo weet je zeker dat je website altijd up-to-date blijft.

Maandelijkse rapportage

Om je op de hoogte te houden van de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden, versturen wij elke maand een rapportage. In deze rapportage komt terug welke updates wij hebben uitgevoerd, de gevonden en opgeruimde kwetsbaarheden van de website, wanneer de website eventueel offline is geweest en de paginasnelheid. Wel zo fijn, als je weet wat er is gebeurd.

Maandelijkse rapportage van:

  • Geüpdatet plugins
  • Optimalisaties
  • Gevonden virussen, malware en problemen
  • Google Analytics resultaten
  • Uptime
  • Google Page Speed score

Altijd bereikbaar bij problemen

Ervaar je onverhoopt toch problemen met de website? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en problemen. Bel ons of stuur gewoon een mailtje en wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen.

WordPress Onderhoud

Snel & Stabiel

€20 p/m

  • Updaten van WordPress
  • Updaten van Plugins
  • Snelheid optimalisatie
  • Maandelijkse rapportage

ONDERHOUD VOOR €20,- PER MAAND

WordPress up-to-date

Kies je voor onderhoud bij GrowthAF, dan zullen wij wekelijks jouw website updaten en controleren. Geen enkele zorgen meer over eventuele problemen op jouw website!

Flexibel en toegankelijk

Langdurige contracten of strenge voorwaarden? Daar doen wij bij GrowthAF niet aan. Wij houden van flexibiliteit. Je mag namelijk al onze pakketten afnemen voor zolang je wilt en je kan op elk gewenst moment het abonnement stopzetten. Daarnaast ondersteunen wij je met al jouw technische vragen.

Eigen beheer

Je hebt jouw website al ondergebracht bij een andere hostingpartij, maar je wil toch het onderhoudspakket van GrowthAF? Geen enkel probleem, voor € 20,- per maand zorgen wij dat jouw website altijd goed onderhouden is.

AANVRAGEN

KOSTEN WORDPRESS ONDERHOUD

Voor € 20,- per maand kun jij het onderhoud van jouw WordPress website aan GrowthAF overlaten. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd geüpdatet is. Mocht er iets mis zijn met je website, dan kun je altijd bij ons terecht.

ZORGELOOS ONLINE

Voorkom problemen met jouw website en kies voor het onderhoudspakket van GrowthAF! Een veilige en probleemloze website? Kies voor WordPress onderhoud van GrowthAF!

AANVRAGEN